Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jejung - Yuchun - Junsu

A JYJ egy koreai fiúbanda, mely három tagból áll. A csapat neve a tagok neveinek kezdőbetűiből rakódik össze Junsu, Yuchun és Jejung. Ismerős a srácok neve? Nem véletlenül, hiszen a TVXQ tagjai voltak.

A csapat akkor alakult meg, amikor a TVXQ épp hiátusát élte. A három fiú, akik megalapították a JYJ-t egy pert indítottak a dél-koreai zenei kiadójukkal, az SM Entertainment-tel szembe, azzal a váddal, hogy a 13 éve szerződésük alatt végig rosszul fizetett nekik az SM. A Szöuli Belvárosi Kerületi Bíróság a JYJ-nak ítélte a pert.

2010 áprilisában bejelentették, hogy a Rhythm Zone kezei alatt dolgoznak tovább. A srácok ezután két koncertet is adtak, az egyik a Thanksgiving Live in Dome júniusban, és egy A-Nation-ös fellépésük volt augusztusban. A csapat debütáló kiadása az The… volt, melyet 2010 szeptemberében adták ki. Az album pedig az Oricon chart albumos listáján rögtön az első helyen kezdett! A Thanksgiving Live in Dome DVD-ból 116 000 példány fogyott el, a The…-ből pedig 140 000 példány kelt el.

A csapat tagjai közben saját szóló karrierjüket is egyengedték. Junsu kiadta első szóló single-jét, mely az Oricon 2. helyéig jutott. Jejung a Sunao ni Narenakute című doramában szerepelt, és Ayumi Hamasaki Blossom című klipjében is feltűnt.

2010 szeptemberében az Avex Entertainment bejelentette, hogy felfüggesztik a JYJ összes japán te4vékenységét. Ezt annak lehetett köszönni, hogy a koreai menedzsment, a C-JeS Entertainment ellen szervezett bűnözés vádjával pert indítottak.

Október 12-én a csapat kiadta az első nemzetközi albumát, mely teljesen angol nyelvű. Az album címe The Beginning. A legnagyobb szám róla talán az Ayyy Girl, melyben Kanye West is közreműködött. Az kiadás előtt két héttel 50 000 példányt vettek meg előre a teljes-példányból és 99 999 a különleges kiadásból. A kezdő eladások száma elérte a 400 000 példányszámot.
.


 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 64543
Hónap: 3451
Nap: 123